Välkommen!

Välkommen till Ailicec och mig Cecilia Manfredsson. IMG_3652IMG_3464

Redan när jag var liten började jag baka och laga mat och upptäckte glädjen i att skapa med händerna och få glädja andra med goda smakupplevelser. När jag läste till hem- och konsumentkunskapslärare utvecklades mina kunskaper än mer och jag fick upp intresset för naturliga, äkta och hållbara råvaror som var bra både för kroppens inre miljö och naturens miljö. Men jag hade en försmak för de söta bakverken vilket inte alltid var så bra för kroppen. Ny forskning visar ju på hur farligt socker kan vara för kroppen. För några år sedan upptäckte jag LCHF och i samband det en ny näringslära och ny bakkonst som jag håller på att lära mig och utveckla, bakning som är naturligt gluten- och sockerfri. Det är otroligt spännande och utmanande att hitta nya konsistenser och nya smaker. Eftersom efterfrågan på ‘rena’ produkter, fritt från socker, gluten, konstgjorda tillsatser och ska nu försöka börja sälja några av mina bakverk. Jag eftersträvar att använda råvaror av hög kvalite´som är sockerfria, glutenfria, lågkolhydrat, ekologiska, närodlade, utan tillsatser. De flesta skulle må bättre av färre kolhydrater och mindre gluten och mina bakverk fungerar ör många olika allergener, och alltid för glutenallergiker, diabetiker och de som äter LCHF. Vissa kommer fungera för GI, Paleo, Äggallergiker, nötallergiker och mjölkallergi

En reaktion på ”Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *