Bröden som jag bakar nu är:
Lillevalen : surdegsliknande fralla
Glutenfri/GI/Lågkolhydrat/LCHF/Sockerfri/mjölkfri/Paleo/spannmålsfri
Ingredienser: vatten, mandelmjöl*, äggvita*,pofiber,
psylliumfröskal*, vitvinsvinäger, linfrö*,bakpulver, havssalt*
Fröknäcke
Glutenfri/sockerfri/mjölkfri/äggfri/nötfri/ Lågkolhydrat/GI/LCHF/Paleo/Spannmålsfri
Ingredienser: vatten, solroskärnor*, sesamfrö*, kokosfett*,
linfrö*, fiberhusk*, havssalt*
Valnötsgrova
Glutenfri/sockerfri/mjölkfri/Lågkolhydrat/GI/LCHF/Paleo/Spannmålsfri
Ingredienser: ägg, infrö*, valnötter*, vatten, fibrex,
fiberhusk*, rapsolja*, brödkryddor, havssalt*, bakpulver
Norgårdsbrödet
Glutenfri/sockerfri/lågkolhydrat/GI/LCHF/Spannmålsfri/Laktosfri
Ingredienser: ägg, laktosfriyoghurt, mandelmjöl*, pofiber,
kokosnötsmjöl*, sesammjöl*, fiberhusk*, bakpulver, bikarbonat, havssalt*
Se mer på min blogg www.cillablank.se